Aanbouw

Aanbouw

Voorbereiding bij aanbouw huis


Met een aanbouw aan uw huis creëert u naast extra vierkante meters woonoppervlakte, ook extra meerwaarde. Is het huis te klein, denkt u aan gezinsuitbreiding of heeft u extra ruimte nodig voor een bedrijf aan huis, dan is vaak op een eenvoudige manier extra ruimte te creëren. Laat ons dan uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw of een verbouw.

BSH Bouw heeft jarenlange ervaring in het vergroten van woning, zoals:

·         Aanbouw huis
·         Aanbouw keuken 
·         Aanbouw garage

Snelle aanbouw
Wij begrijpen heel goed dat u niet zit te wachten op een wekenlange verbouwing en dat u gebaat bent bij een snelle oplevering. Ook wilt u tijdens de aanbouw-periode weinig overlast hebben. Daarom stellen wij ons ten doel de aanbouw binnen een korte tijd uit te voeren, zodat u snel van uw vernieuwde huis kunt genieten.

Voorbeelden aanbouwwerkzaamheden
De vakmensen van BSH Bouw hebben al vele aanbouwprojecten opgeleverd. Kijk voor inspiratie op de pagina Portfolio en neem contact met ons op voor het realiseren van uw eigen aanbouwwensen!

Advies voor een aanbouw
Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw huis? Laat dan uw gegevens achter in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen contact met u op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.