Aanbouw garage

Aanbouw garage


Uw auto parkeren op eigen terrein of uw spullen veilig opbergen. BSH Bouw kan dat voor u realiseren, met vakkundig personeel wordt de garage aanbouw helemaal naar uw wens. Wij houden rekening met de stijl van uw huis en passen de aanbouw naar uw wens aan. Ook zoeken wij stenen die passen bij het huis. Soms juist afwijkend, soms ook (vrijwel) precies dezelfde.

Inrichting garage aanbouw

Afhankelijk van de manier waarop de garage gebruikt gaat worden, kunnen de muren geïsoleerd of ongeïsoleerd worden uitgevoerd. Aanleg van elektra en water aan- en afvoer is uiteraard mogelijk en afwerking vindt conform uw wensen plaats.
Wij begrijpen dat het niet fijn is om lang is om in een aanbouw-periode te zitten, daarom proberen wij bij de aanbouw van uw garage zo min overlast te bezorgen. Wij werken snel en laten de bouwplaats elke dag netjes en schoon achter. Al het afval word door ons afgevoerd.

Advies over garage aanbouw

Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor een aanbouw van een garage of een combinatie met aanbouw aan uw huis ? Laat dan uw gegevens achter in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen contact met u op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.

BSH Bouw. √ Altijd Betrouwbaar. √ Snel. √ Helder.