Aanbouw keuken

Aanbouw keuken


Is het tijd voor een nieuwe keuken maar is er niet voldoende ruimte in de huidige keuken? Een ruimere keuken of extra ruimte doormiddel van een bijkeuken is vaak een prima oplossing. Een uitbouw van je huis is ook perfect om een grote lichte woonkeuken in te maken. Met zijn allen rond de tafel en uitkijken op de tuin met de zon in de keuken.

Tip: openslaande deuren

Plaatst openslaande deuren. Hoe opener, hoe ruimer alles lijkt. In de zomer lekker alle deuren open en betrek buiten met binnen.

Voorbeelden aanbouwwerkzaamheden

De vakmensen van BSH Bouw hebben al diverse aanbouwprojecten opgeleverd. Kijk voor inspiratie op de pagina Portfolio en neem contact met ons op voor het realiseren van uw eigen aanbouwwensen!

Advies over keuken aanbouw

Er is veel mogelijk. Een aparte keuken aanbouw of gecombineerd met een aanbouw aan uw huis. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren en helpen met het maken van een plan.

Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor een aanbouw van een keuken? Laat dan uw gegevens achter in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen contact met u op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.