Dakkapel – Dakopbouw

Dakopbouw of nokverhoging

Dakkapel – Dakopbouw

Een dakkapel op maat gemaakt, biedt een perfecte benutting van de mogelijkheden bij uw huis. Een standaard dakkapel heeft meestal wat beperkingen wat afmetingen en mogelijkheden betreft.
Soms is een combinatie van een dakkapel met een verhoogde of verlegde nok optimaal. Het volume van de zolder neemt bij lage daken extra toe waarbij de zoldervloeroppervlakte maximaal benut wordt.

Dakkapellen en dakopbouwen

Geheel in overleg stellen wij uw dakkapel samen. Exact volgens uw wensen in combinatie met ons specialistische advies. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Bij u thuis is natuurlijk het beste, dan kunnen wij direct inspelen op de plaatselijke situatie.

Dakkapel

Afwerking dakkapel

Aan de binnenzijde is afwerking met vensterbank mogelijk. De wanden zijn behang klaar of worden conform opdracht afgewerkt met hoogwaardig stucwerk.
Voor het buitenaanzicht kunnen wij zowel kunststof plaatwerk, kunststof houtlook als hout verwerken. Naast dat wij hoogwaardige materialen gebruiken, zorgen wij ook voor dat zij onderhoudsarm zijn.

Ramen dakkapel of dakopbouw

Alle type ramen zijn mogelijk. standaard draairamen, maar ook draai-kiep ramen. Uiteraard voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Wat isolatieglas betreft kunt u kiezen uit de standaard dubbele beglazing HR+. Voor een gering bedrag extra is HR++ of HR+++ mogelijk. Zo houdt u de zolder lekker warm!

Meer informatie over dakkapellen of dakopbouwen

De vakmensen van BSH Bouw hebben al diverse verbouwingen gerealiseerd. Is een dakkapel of dakopbouw iets voor u? Kijk voor meer inspiratie op de pagina Portfolio en neem contact met ons op voor het verbouwen van uw zolder. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.