Reviews

Reparatie kozijn

Prima service, snel geregeld en fijn geholpen!

Roland

Draagmuur doorgebroken met plaatsen nieuwe steunbalk. Compleet nieuwe badruimte en badkamer gebouwd inclusief stucwerk. Electra, water etc.

Bart en zijn mannen ( met op de achtergrond superieure steun van Suzanne) hebben bij mij prachtig werk geleverd. Wat mij bijzonder opvalt is dat zij zich volledig aan hun woord houden, op tijd en goed leveren en zeer klantvriendelijk zijn. Ik weet 100%! zeker dat ik hun bij elke volgende opdracht weer inschakel en hun bij al mijn kennissen/vrienden zal aanbevelen.

Michiel van Slobbe
Prive

Dakopbouw

Bart heeft bij ons in 2010 een dakopbouw geplaatst. Vakwerk!!!! Nog steeds erg tevreden over het resultaat. Ook tijdens de nachtelijke uren hebben wij beroep op hem moeten doen. Geen probleem voor Bart, hij was er!!! Een echte vakman!!

Chester en Claudia

Vervangen kozijnen

Via BSH Bouw de oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Vooraf duidelijke afspraken, tijdens werk prettige manier van werken en omgang, na afloop alles netjes opgeleverd. Inmiddels de volgende klus op stapel!

Joris

Garage ombouwen naar kantoor

Fantastisch samengewerkt met BSH Bouw. Heeft bij ons een garage omgebouwd  naar kantoor. En na deze werkzaamheden hebben wij een schuur omgebouwd naar showroom. Super bedankt Bart.

Wouter

Zolderverbouwing

In vier weken tijd is onze zolder omgetoverd van niet geïsoleerd rommelhok zonder daglicht naar een ware extra woonlaag. Het ziet er prachtig uit! De communicatie met Bart verloopt prettig en helder; je hebt één vast aanspreekpunt en je wordt tijdig geïnformeerd over extra kosten door meerwerk. Dus geen verrassingen achteraf. Er wordt actief meegedacht met hetgeen er verbouwd dient te worden en of dit wel praktisch/haalbaar is. Ook vanuit de administratie wordt je goed via de mail op de hoogte gehouden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

D. Kruijt

Zeer professioneel

Zeer professioneel werk, netjes tijdens het werken en alles wordt keurig opgeruimd achtergelaten.

Charlotte

Diverse werkzaamheden

Al meerdere malen klant geweest voor verschillende zaken, verbouwing badkamer, aanpassen keuken. Zeer prettig contact, nu zijn we bezig met een grote verbouwing welke we ook weer door BSH Bouw zullen laten doen.

De goede communicatie, de nette werkwijze en de correcte manier waarop er met de klant wordt omgegaan is voor ons doorslaggevend om met deze professionele aannemer weer in zee te gaan.

Mandy Drubbel

Prima club! Eigenaar Bart is een bijzonder prettige vent, snel van begrip en maakt precies het extra stapje waardoor ik (de klant dus) blij wordt. Aanrader deze club, goed, snel en prettig. De volgende opdracht is al in voorbereiding 😉

Frank

Verhoging horeca apparatuur

Vakwerk door de mannen van BSH Bouw. Binnen twee dagen de opstort bij ons gerealiseerd. Bedankt voor het snelle schakelen! Keurig vakwerk en goed meegedacht in de aanloop van het project.

Erik
TasteSupply

één telefoontje naar Bart en hij regelt het. Dat is nog eens goede service!

Marle de Leede

Verplicht

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mailadres?
Een korte omschrijving van de werkzaamheden
Wat vindt u van ons bedrijf?