Verbouw

Verbouw

Verbouw woning en huis

U woont al jaren in een huis en het voldoet zo langzamerhand niet meer aan uw woonwensen. Of u heeft een huis gekocht en u wilt er uw eigen stempel op drukken? Een verbouwing is dan al gauw de beste optie.

Hoe verbouwen?

Denk goed na wat uw wensen zijn rond een verbouwing. Welke eisen en wensen leven er? Hoeveel budget is er beschikbaar? Gaat u het zelf doen of is een professional nodig? En wordt niet overmoedig, een beetje verbouwing is specialistisch werk, waar veel bij komt kijken: muren breken, en weer opbouwen, stutten van plafonds, kozijnen verplaatsen, gas, licht en water installeren. En wat dacht u van cv.
BSH Bouw neemt u alle zorgen uit handen en adviseert, bouwt en begeleidt. Wij hebben ervaring in

Voorbeelden aanbouwwerkzaamheden

De vakmensen van BSH Bouw hebben al vele verbouwprojecten opgeleverd. Kijk voor inspiratie op de pagina Portfolio en neem contact met ons op voor het realiseren van uw eigen aanbouwwensen!

Advies voor verbouw van uw huis

Wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw huis? Laat dan uw gegevens achter in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen contact met u op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.