Zolder verbouwen

Zolder verbouwen

In veel huizen is de zolder de opslagplaats van spullen met weinig tot geen daglicht en dat is zonde. Heeft u ruimte nodig voor een kantoor, kinderkamer of gewoon extra ruimte. Zonder dat er iets aangebouwd hoeft te worden creëert u meer ruimte. U benut wat er al is!

Een goede tip voor meer ruimte en licht is een dakkapel of dakopbouw. Niet op elke zolder kan je (overal) staan en dat zorgt er toch voor dat sommige ruimtes niet optimaal benut worden. Voor je gaat verbouwen kunt u het beste een plan maken. Bekijk en analyseer de ruimte, wat zou ideaal zijn?

Isolatie bespaard veel geld

De meeste zolders zijn niet goed geïsoleerd, door de zolder te isoleren bespaart u veel stookkosten dat kan u honderd euro’s per jaar besparen. Ook kan isoleren veel warmte schelen in de zomer. Als u toch aan het verbouwen, opbouwen of afwerken bent is dat het perfecte moment om isolatie aan te brengen en op kosten te besparen.

Ideeën opdoen zolder verbouwen

De vakmensen van BSH Bouw hebben al diverse verbouwingen gerealiseerd. Is een lichtkoepel, dakkapel of dakopbouw iets voor u? Kijk voor inspiratie op de pagina Portfolio en neem contact met ons op voor het verbouwen van uw zolder.

Advies over zolderverbouwingen

Wilt u advies over het verbouwen van uw zolder en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Wij kunnen u informatie geven, bij u langskomen of u voorzien van een vrijblijvend offerte. U kunt een contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 0297-272777.