Selecteer een pagina

Over BSH Bouw

Al sinds 2007 is ons bouwbedrijf actief in Mijdrecht en omgeving. Met ons kleine maar vakkundige team, hebben wij sindsdien al vele werkzaamheden en projecten uitgevoerd. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aandacht voor u en het project.

Wij verzorgen diverse projecten zoals aanbouwen, verbouwen en opbouwen. Ook voor grote timmerprojecten kunnen wij worden ingezet. BSH Bouw heeft een groot netwerk met specialisten waardoor geen uitdaging te groot is. Wij beschikken natuurlijk over specialistische vakkennis, maar met vooral persoonlijke aandacht voor u als klant zorgen wij ervoor dat Ú tevreden bent.

BSH Bouw werkt volgens een overzichtelijk en helder proces, dat begint met een vrijblijvend gesprek aan huis, of op uw bedrijf. Hierbij inventariseren we uw wensen, bespreken de mogelijkheden hoe uw ideeën het best gerealiseerd kunnen worden.

Dit mondt uit in een vrijblijvende offerte, waarin alle werkzaamheden die we voor u gaan uitvoeren helder omschreven staan. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Wij werken met een klein team van ervaren vaklieden. Verder hebben wij een groot netwerk van specialisten, zoals stukadoors, loodgieters, elektriciens, e.d. waar wij al jaren mee samenwerken. Wij zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt houdt voor uw gehele project. Zo blijft het contact helder en overzichtelijk.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast ondervindt van de bouw. Zo wordt dagelijks de bouwplaats schoon achtergelaten en zorgen wij voor afvoer van sloopmaterialen, containers, e.d.

Vanzelfsprekend mag u van BSH Bouw ook een prima nazorg en garantie verwachten.

Betrouwbaar, Snel en Helder. Dáárom kiest u voor BSH Bouw!

 

bouwen aan uw huis verdient persoonlijk vakwerk