Wat vinden onze klanten van BSH Bouw?

BSH Bouw is goed te bereiken

BSH Bouw is goed te bereiken. We hebben een duidelijke afspraak gemaakt. De jongens werken netjes en gemotiveerd. Keurig opgeleverd

Het is een betrokken bouwbedrijf

Het is een klein bouwbedrijf, korte lijnen en er wordt meegedacht en in oplossingen.
Goed inzicht in wat we wilden in huis en op het niveau dat we hadden verwacht.
Hele fijne mensen om mee samen te werken.

Zolder verbouwing incl twee dakkapellen

Bart en zijn team hebben onze zolder prachtig verbouwd. Van één grote ruimte zijn er nu twee slaapkamers, een badkamer en een vliering gecreëerd. Ze hebben snel, secuur en netjes gewerkt en geen vraag was teveel. Tussentijds konden er nog aanpassingen gedaan worden waardoor al onze wensen zijn uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en raden BSH Bouw ten zeerste aan.

Renovatie van (onder andere) aanbouw, keuken, badkamer en trappenhuis

BSH heeft de vele werkzaamheden aan ons huis voortvarend aangepakt. Alles is volgens afspraak en binnen de vastgestelde periode uitgevoerd. De communicatie voor en tijdens de bouw, verliep soepel. We zijn erg blij met het prachtige resultaat!

Verbouwing keuken

Bart, Suzanne en team zijn erg vakkundig en vriendelijk , ze reageren snel en denken proactief mee over hoe een verbouwing beter en efficiënter uitgevoerd kan worden. Heel erg tevreden met de prettige samenwerking en het resultaat en zou BSH Bouw zeker aanbevelen!

Vernieuwing dakkapel, nieuw kozijn met achterdeur en zijlijn, vernieuwen rabbat

Netjes gewerkt. Tijdens de werkzaamheden is er goed meegedacht en overlegd. Fijne, nette medewerkers die ik met een gerust hart thuis liet terwijl ik weg was. Ben heel blij met de extra ruimte en met hoe netjes het er nu uit ziet.

Renovatie zolder en keuken

BSH bouw heeft in het voorjaar van 2021 onze zolder en keuken gerenoveerd. Ze hebben fantastisch werk afgeleverd! Naast de hoogwaardige kwaliteit van het resultaat is ook de communicatie zeer goed. Er wordt goed meegedacht en tussentijdse aanpassingen waren nooit een probleem. Het hele team is prettig in de omgang waardoor het nooit ongemakkelijk was om ‘vreemde mensen’ in je huis te hebben. Wij zullen BSH Bouw altijd aanraden, want wij hebben er een fantastisch huis aan overgehouden. Ook bij toekomstige klussen, gaan we zeker weer samenwerken BSH Bouw.

Diverse klusjes

Heel behulpzaam en keurige behandeling. Zeker aan te bevelen voor alle klusjes.

Verbouwing huis

We hebben met heel veel plezier met Bart samengewerkt om de verbouwing een groot succes te maken. Het werk is zorgvuldig gedaan en van grote kwaliteit. Alles is bespreekbaar en wordt met respect uitgebreid uitgelegd. Een waar genoegen, jammer dat de verbouwing voorbij is!

House renovation Utrecht

We are so happy that we chose BSH Bouw for our renovation project. Our renovation was including beton floor, electricity upgrade, new staircase, preparation for new kitchen, plastering and radiator placing. From the very first meeting we could see that they are totally professional. Before and during the renovation they advised and guided us through the process. Even when we had issues, as the house is really old, they could find a nice solution. As a renovation experience is really stressful for the home owner, we found it extremely helpful that they were always available on the phone and through email to calm us down, plus that they always worked with a smile 🙂 The end result is totally amazing and we couldn’t be happier with the new look!

Verbouwing woning Utrecht

We arranged our house renovation with BSH Bouw. Really happy with their service and work!

Plaatsen lichtstraat

BSH heeft een nieuwe lichtstraat geplaatst en dat heeft BSH uitstekend gedaan. Bart denkt mee over creative oplossingen en met de hulp van zijn medewerkers is het een mooie nieuwe lichtstraat geworden. Ook complimenten aan Suzanne die alle papier- en planning werkzaamheden prima heeft gedaan.

Aanpassing appartement Amsterdam

Ze moesten de hele slaapkamer en de badkamer verbouwen. Ze waren heel zorgvuldig en aardig. Alles is goed gedaan. En als er nog iets was kamen ze terug. Dit is veel beter dan de vorige aannemer van tien jaar terug. De huidige aannemer heeft dan ook bij twee broers van mij gewerkt Bij eenieder naar volle tevredenheid.

Uitbouw woning

Wij zijn uitermate tevreden over deze vakman. De bouw is keurig op tijd gestart en er is weinig vertraging geweest tijdens de bouw. Nu in de afwerkingsfase vallen er wel gaten, maar die ontstaan meer doordat derden niet direct kunnen participeren en een toeleveringsbedrijf voor vertraging zorgt, maar dat is voor ons te overkomen. Het contact met de vakman en het personeel verloopt uitstekend. Er is altijd ruimte voor overleg en er wordt serieus naar ons geluisterd. Ook komt men zelf met goede adviezen. De kwaliteit van het werk is goed tot uitstekend te noemen. Afspraken worden stipt nagekomen. De onderlinge sfeer was altijd heel erg prettig gedurende de verbouwing.

Reparatie kozijn

Prima service, snel geregeld en fijn geholpen!

Verbouwing appartement

Bart en zijn mannen (met op de achtergrond superieure steun van Suzanne) hebben bij mij prachtig werk geleverd. Wat mij bijzonder opvalt is dat zij zich volledig aan hun woord houden, op tijd en goed leveren en zeer klantvriendelijk zijn. Ik weet 100%! zeker dat ik hun bij elke volgende opdracht weer inschakel en hun bij al mijn kennissen/vrienden zal aanbevelen.

Dakopbouw

BSH Bouw heeft bij ons in 2010 een dakopbouw geplaatst. Vakwerk!!!! Nog steeds erg tevreden over het resultaat. Ook tijdens de nachtelijke uren hebben wij beroep op hem moeten doen. Geen probleem voor Bart, hij was er!!! Een echte vakman!!

Vervangen kozijnen

Via BSH Bouw de oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Vooraf duidelijke afspraken, tijdens werk prettige manier van werken en omgang, na afloop alles netjes opgeleverd. Inmiddels de volgende klus op stapel!

Garage ombouwen tot kantoor

Fantastisch samengewerkt met BSH Bouw. Heeft bij ons een garage omgebouwd naar kantoor. En na deze werkzaamheden hebben wij een schuur omgebouwd naar showroom. Super bedankt Bart.

Zolderverbouwing

In vier weken tijd is onze zolder omgetoverd van niet geïsoleerd rommelhok zonder daglicht naar een ware extra woonlaag.

Het ziet er prachtig uit! De communicatie verloopt prettig en helder; je hebt één vast aanspreekpunt en je wordt tijdig geïnformeerd over extra kosten door meerwerk. Dus geen verrassingen achteraf.

Er wordt actief meegedacht met hetgeen er verbouwd dient te worden en of dit wel praktisch/haalbaar is.

Ook vanuit de administratie wordt je goed via de mail op de hoogte gehouden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

Diverse werkzaamheden

Al meerdere malen klant geweest voor verschillende zaken, verbouwing badkamer, aanpassen keuken. Zeer prettig contact, nu zijn we bezig met een grote verbouwing welke we ook weer door BSH Bouw zullen laten doen. De goede communicatie, de nette werkwijze en de correcte manier waarop er met de klant wordt omgegaan is voor ons doorslaggevend om met deze professionele aannemer weer in zee te gaan.

Zeer professioneel

Zeer professioneel werk, netjes tijdens het werken en alles wordt keurig opgeruimd achtergelaten.

Prima club!

Prima club! Eigenaar Bart is een bijzonder prettige vent, snel van begrip en maakt precies het extra stapje waardoor ik (de klant dus) blij wordt. Aanrader deze club, goed, snel en prettig. De volgende opdracht is al in voorbereiding

Verhoging horeca apparatuur

Vakwerk door de mannen van BSH Bouw. Binnen twee dagen de opstort bij ons gerealiseerd. Bedankt voor het snelle schakelen! Keurig vakwerk en goed meegedacht in de aanloop van het project.

één telefoontje en het is geregeld

één telefoontje naar Bart en hij regelt het. Dat is nog eens goede service!

Schrijf hieronder uw recensie