Wat vinden onze klanten van BSH Bouw?

Verbouwing woning Utrecht

We arranged our house renovation with BSH Bouw. Really happy with their service and work!

Aanpassing appartement Amsterdam

Ze moesten de hele slaapkamer en de badkamer verbouwen. Ze waren heel zorgvuldig en aardig. Alles is goed gedaan. En als er nog iets was kamen ze terug. Dit is veel beter dan de vorige aannemer van tien jaar terug. De huidige aannemer heeft dan ook bij twee broers van mij gewerkt Bij eenieder naar volle tevredenheid.

Uitbouw woning

Wij zijn uitermate tevreden over deze vakman. De bouw is keurig op tijd gestart en er is weinig vertraging geweest tijdens de bouw. Nu in de afwerkingsfase vallen er wel gaten, maar die ontstaan meer doordat derden niet direct kunnen participeren en een toeleveringsbedrijf voor vertraging zorgt, maar dat is voor ons te overkomen. Het contact met de vakman en het personeel verloopt uitstekend. Er is altijd ruimte voor overleg en er wordt serieus naar ons geluisterd. Ook komt men zelf met goede adviezen. De kwaliteit van het werk is goed tot uitstekend te noemen. Afspraken worden stipt nagekomen. De onderlinge sfeer was altijd heel erg prettig gedurende de verbouwing.

Reparatie kozijn

Prima service, snel geregeld en fijn geholpen!

Verbouwing appartement

Bart en zijn mannen (met op de achtergrond superieure steun van Suzanne) hebben bij mij prachtig werk geleverd. Wat mij bijzonder opvalt is dat zij zich volledig aan hun woord houden, op tijd en goed leveren en zeer klantvriendelijk zijn. Ik weet 100%! zeker dat ik hun bij elke volgende opdracht weer inschakel en hun bij al mijn kennissen/vrienden zal aanbevelen.

Dakopbouw

BSH Bouw heeft bij ons in 2010 een dakopbouw geplaatst. Vakwerk!!!! Nog steeds erg tevreden over het resultaat. Ook tijdens de nachtelijke uren hebben wij beroep op hem moeten doen. Geen probleem voor Bart, hij was er!!! Een echte vakman!!

Vervangen kozijnen

Via BSH Bouw de oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Vooraf duidelijke afspraken, tijdens werk prettige manier van werken en omgang, na afloop alles netjes opgeleverd. Inmiddels de volgende klus op stapel!

Garage ombouwen tot kantoor

Fantastisch samengewerkt met BSH Bouw. Heeft bij ons een garage omgebouwd naar kantoor. En na deze werkzaamheden hebben wij een schuur omgebouwd naar showroom. Super bedankt Bart.

Zolderverbouwing

In vier weken tijd is onze zolder omgetoverd van niet geïsoleerd rommelhok zonder daglicht naar een ware extra woonlaag.

Het ziet er prachtig uit! De communicatie verloopt prettig en helder; je hebt één vast aanspreekpunt en je wordt tijdig geïnformeerd over extra kosten door meerwerk. Dus geen verrassingen achteraf.

Er wordt actief meegedacht met hetgeen er verbouwd dient te worden en of dit wel praktisch/haalbaar is.

Ook vanuit de administratie wordt je goed via de mail op de hoogte gehouden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

Diverse werkzaamheden

Al meerdere malen klant geweest voor verschillende zaken, verbouwing badkamer, aanpassen keuken. Zeer prettig contact, nu zijn we bezig met een grote verbouwing welke we ook weer door BSH Bouw zullen laten doen. De goede communicatie, de nette werkwijze en de correcte manier waarop er met de klant wordt omgegaan is voor ons doorslaggevend om met deze professionele aannemer weer in zee te gaan.

Zeer professioneel

Zeer professioneel werk, netjes tijdens het werken en alles wordt keurig opgeruimd achtergelaten.

Prima club!

Prima club! Eigenaar Bart is een bijzonder prettige vent, snel van begrip en maakt precies het extra stapje waardoor ik (de klant dus) blij wordt. Aanrader deze club, goed, snel en prettig. De volgende opdracht is al in voorbereiding

Verhoging horeca apparatuur

Vakwerk door de mannen van BSH Bouw. Binnen twee dagen de opstort bij ons gerealiseerd. Bedankt voor het snelle schakelen! Keurig vakwerk en goed meegedacht in de aanloop van het project.

één telefoontje en het is geregeld

één telefoontje naar Bart en hij regelt het. Dat is nog eens goede service!

Schrijf hieronder uw recensie

3 + 4 =