Verbouwing keuken en zolder Hoofddorp

In deze woning in Hoofddorp hebben we de oude keuken verwijderd en het elektra en leidingwerk aangepast voor de nieuwe keuken. 
Ook de doorgang naar de keuken is vergroot, waardoor deze nog ruimtelijker is geworden en meer onderdeel van de leefruimte is. 

Verder hebben we de zolder veranderd van een donkere bergzolder naar een ruime lichte slaapkamer met een extra werkruimte op de voorzolder door onder andere het plaatsen van 2 grote dakramen. De knieschotten zijn afgetimmerd en voorzien van schuifdeuren, waardoor er een mooie afgesloten bergruimte ontstaat. 

BSH bouw heeft in het voorjaar van 2021 onze zolder en keuken gerenoveerd. Ze hebben fantastisch werk afgeleverd! Naast de hoogwaardige kwaliteit van het resultaat is ook de communicatie zeer goed. Er wordt goed meegedacht en tussentijdse aanpassingen waren nooit een probleem. Het hele team is prettig in de omgang waardoor het nooit ongemakkelijk was om ‘vreemde mensen’ in je huis te hebben. Wij zullen BSH Bouw altijd aanraden, want wij hebben er een fantastisch huis aan overgehouden. Ook bij toekomstige klussen, gaan we zeker weer samenwerken BSH Bouw.

Louella